Mensmonster !

Jag ett mensbarn. Nu vet alla det.

Egentligen har dagen gått väldigt bra och varit väldigt trevlig. Var på utbildning hela dagen och, trots att man var lite trött och att det var aningen svårt att hänga med i vad dom pratade om då och då, så var det rätt trevligt att ha en dag med lite kollegor och gamla vänner! Fick prova på att bli körd i rullstol, som var överraskande obehagligt när man inte såg människan som körde ! Fick också prova på att åka i en såndär lift som man använder för att få människor ur sängen som inte kan komma ur själva. Det var lite nervöst faktiskt, så man blev alldeles fnittrig och stirrig.

Kom i alla fall hem och då kom monstret! Konstigt att hormoner kan få humöret att bara vända sådär. Plötsligt blev jag skitirriterad på allt och det var nästan så tårarna kom när jag klagade på hur jobbigt det var att fixa allt när man inte har bil. Plötsligt var det fel på allt! Stackars min lilla mamma som försökte hjälpa mig att lösa mina problem och förklara hur jag skulle göra, men bara fick en irriterad Helena tillbaka. Får nästan lite dåligt samvete.
Det är väldigt märkligt egentligen att bara en sådan sak som mens kan förändra hela dig. Jag själv är en väldigt (tror jag i alla fall) bra människa i vanliga fall som brukar tänka på hur situationen kan vara omvänd för de som jag kanske anser ansvariga för mina problem. Sedan kommer hormonerna och ändrar mig totalt, utan att jag märker det ! Det är inte försen någon, min mamma, säger till mig att "Helena.. tänk på vad det är för tid" som jag faktiskt reagerar på att "Shit! Jag är sådanhär pågrund av mitt fysiska stadium!". Märklig tanke och lite oroande faktiskt.

Det blir i alla fall att stänga in sig på rummet och hoppas att mitt humör inte går ut över andra, och hoppas det gått över tills imorgon så att man då kan vara tillbaka till sitt glada mig !

Tjingeling !

sjukdom och snyftfilmer

Ligger i sängen nu och funderar lite. Har precis tittat på "The green mile" och alla som känner mig vet hur jag blir efter en sådan film. Haha !

Så nu ligger jag här och funderar över mitt lilla liv. De gamla vanliga frågorna som snurrar; vad har jag åstakommit? Räcker det ? vart är jag påväg? kommer det vara bra nog? För vem? För mig eller för "Dem"?

Senaste tiden har varit lite tuff. Varit sjuk och när man är sjuk så blir, i alla fall jag, väldigt liten. Både i den stora världen och i mig själv. Jag börjar tänka mer än jag borde och den där lilla fågeln som hela tiden pickar en i bakhuvudet har varit aningen mer ihärdig.. Det har varit mycket att tänka på när det kommer till jobb och skola och hit och dit med allt. Ville bara säga det till mina små vänner, som kanske tyckt att jag varit dålig på att höra av mig denna veckan.. Ville förklara för dem hur läget var och att jag inte glömt dem. :)

Nu ska jag snart sova för nu börjar allvaret ! om det bara ville sluta regna !

Tjingeling

Magknip till "Så ska det låta"

De senaste två dagarna har gått åt till att dels försöka plugga en aning, och dels att oroligt vanka av och an i huset och intala mig själv att det inte gör någonting ifall jag inte klarar tentan.
Idag har jag till och med gått och köpt mig själv en stiftpenna för närmare 80 riksdaler, ett suddigummi för 20 och lite godsaker för att få upp blodsockret eller tröstäta efteråt. Det vill tiden visa.

Jag har även tagit en tur med min far på torp och grejat saker samt suttit i soffan och gungat i takt till tonerna i Så ska det låta. Jag är nog duktigare än många andra som är med där i, så snälla SVT1; (skriver med stora, feta bokstäver så att de ser det noga) SNÄLLA SNÄLLA SVT1! KAN JAG FÅ VARA MED I SÅ SKA DET LÅTA? MIN MAMMA SKULLE BLI VÄLDIGT GLAD OCH JAG SKULLE VARA JÄTTEDUKTIG! OM JAG FÅR DET, KAN MIN MAMMA DÅ FÅ SITTA I PUBLIKEN? så.. nu är det bara att vänta och se....

Just nu ligger jag i alla fall i sängen och har lite ont i magen, lite ont i huvudet, är lite snuvig, lite yr i huvudet är jag också, har lite svårt att andas, hostar lite grann sådär, har lite ont i mina bicepts och börjar känna att mina muskler i händerna tvinar bort en aning. Om det kommer kännas såhär inför varje tenta, så vill jag inte plugga mera....

Skall i alla fall försöka somna till en film nu, men jag ber er alla att skänka mig era tankar mellan 09.15 och 14.15 imorgon dag... Det kommer att kännas bra i min själ !

Tjingeling !

Tentaskräck och sjuka kramar

Nej nu har jag legat nedbäddad i flera dagar med feber, hosta och värkande kropp! Nu vill jag inte mera ! Rättare sagt blir jag tvungen att sluta vara sjuk nu. Sista lektionen idag innan Tenta och jag börjar bli riktigt nervös inför den. Kikade lite på en övningstenta igår och fick knappt ihop någonting. Möjligt att febern hade en inverkan på det, men jag måste erkänna att jag inte vet om jag kommer klara detta. Självklart ska jag göra mitt bästa och jag hoppas naturligtvis att jag klarar den, men jag är tveksam.

Snälla mamma idag ställer upp och slutar tidigare från jobbet så att jag kan ta bilen till Trollhättan och slippa åka buss <3 det är skönt att ha en mamma som ställer upp när man behöver henne som mest ! (Ja hon ställer upp annars också min fina mor !)

Det blir i alla fall till att sätta sig imorgon och på fredag och plugga, plugga, plugga känns det som ! Jag vet bara inte vart jag ska börja !

Nog om det ! Nu måste jag kurrera mig det sista innan skolan, kanske läsa lite innan också vem vet ? haha..

Tjingeling !

Skövde !

Nu är sista dagen i Skövde och jag är fortfarande sjuk. Trots detta har det varit en otroligt mysig vistelse !
Började i torsdags när vi åkte och kikade på Oscar och Nils när de spelade fotboll ! Det var rätt kallt, jag var hungrig och kissenödig så..Ja.. Vad ska man säga ?Var ju kul att träffa dem i alla fall. Sedan åkte vi och handlade med dem, och sedan hem till familjen Strandh Einarsson ! Där fick jag träffa heeela min surrigatfamilj och gud vad jag har saknat alla i den familjen !
På fredagen började vi med att åka ut en sväng och köra bil ! Först hjälpte vi mamma Carina med presentinköp och sedan så åkte vi till skultorp för att lämna grejer. Efter det blev det en sväng på stan och sedan var det dags för MUSIKAL. Musikalen 7 handlade om de sju dödssynderna och oj vad duktiga alla var ! Satt och försökte att hålla inne nysar och inte snörvla för mycket under hela föreställningen men ändå blev jag väldigt imponerad av mina forna skolkamrater ! Jätteduktiga !
Jag vill också passa på Att gratta min kära farmor som fyller år idag ! Även lilla Ludvig fyller 15 år idag så Grattis till dem !!
Det finns även en annan som fyller år idag och det är den lilla pojken som föddes imorse/inatt ! Emma och Dennis har äntligen fått sin lilla bebis efter 15 dagar över tiden ! Åhh vad jag ser fram emot att träffa er alla och se detta underverk med egna ögon ! Det som funnits  och växt i Emmas mage såå länge ! GRATTIS !
Så nu sitter jag här i Skultorp, när Line är iväg och tittar på fotboll igen men jag inte ville kyla ner mig onödigt mycket, och funderar på vad man ska göra. Kika färdigt på filmen vi började se igår ? Ta en Dusch och göra mig i ordning ? Ja.. vem vet !
Hoppas ni mår bra vare sig ni fyller år, föddes eller bara allmänt finns här !
Tjingeling !

NEJ !

FAN!

Jag orkar inte bli sjuk nu ! Haft huvudverk i flera dagar och igår så kännde jag att jag började få ont i halsen. Detta utvecklades under natten till mycket ont i halsen och typ tjock, svullen i halsen och näsan !
Det måste bli bättre för jag har inte tid att bli sjuk just nu ! Jag menar först ska jag till Skövde, träffa folk och gå på musikal.. Någonting jag inte kan göra senare för den går inte senare ! Sedan på lördag drar det ju iväg till göteborg på personalfest, sista gången jag träffar kollegorna på lisebergsteatern på heeeela sommaren ! KAN JAG INTE MISSA !
Nästa vecka blir det lite jobb på måndag och tisdag kväll samtidigr som jag ska plugga röven av mig rent ut sagt, till tentan som är nästa lördag och efter tentan så ska jag på födelsedagskalas och... förstår du vad jag menar ? JAG FÅR INTE BLI SJUK!

Ska gå upp och försöka städa mitt rum lite och sedan hoppa in i duschen, låssas att jag är frisk och bli det !

Jobb jobb jobb plugg plugg jobb SKÖVDE !

Nu var det längesedan jag skrev här, mest pga att jag inte haft någonting av värde att skriva. Nu är det i alla fall dags för ett inlägg känns det som.

De senaste dagarna har jag bara jobbat och pluggat, ätit och sovit... och tittat på en och annan film kanske. 
 
Igår var jag tillabaka på norgården efter ett litet uppehåll och det var mysigt att träffa alla de gamlingarna igen, trots att det var väldigt få som kände igen och kom ihåg mig.

Var också väldigt bekymrad över vart mitt schema för sommaren tagit vägen. Verkade som om alla hade fått det i förrgår men ingenting dök upp här! Fick svaret på det igår kväll när storebror i Göteborg skriver och säger att det kommit till honom. Det stod min adress på brevet men ändå hade det lyckats hamna där? Enda vi har gemensamt är ju efternamnet :O Tur att det inte var någon annan Ekeroth bara. ^^, haha. Men skönt att det är lokaliserat, så får jag se det i helgen !

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka in till jobbet en sväng och fixa det sista på medicindeligationen, SKÖNT det ska bli att få den och slippa springa efter andra människor hela tiden ! Väldigt !

Sedan bär det av emot Trollhättan och skolan! Näst sista lektionen innan tenta och jag börjar bli grymt nervös ! Det är ju min första högskoletenta och jag har ingen aning om hur det kommer gå. Varit otroligt dålig med studerierna hemma och försöker sitta lite nu då och då, men det är ju mycket roligare att hitta på någonting annat?

Som att åka till Skövde och gå på musikal ! Har egentligen inte tid alls att göra det, men det gör jag ändå !! Får väl ta med en bok så man kan läsa liiite på tåget i alla fall ! haha.. Tveksamt om man orkar man det är ju tanken som räknas.... Eller ?

Hoppas alla mår bra !

Tjing !

Jööönköööpiing !

Fick ett samtal av min storebror igår där han frågade om jag ville med till Jönköping och kolla på bil. Visst tänkte jag, det kan väl vara trevligt med liten road trip !
Så jag steg upp halv 8 imorse och åkte härifrån halv 9 med riktning österut !

Det började bra, alla var på gott humör och vi kände att det skulle bli en bra dag. SEDAN........ PANG !

Strax efter trollhättan smäller däcket; Punktering för andra gången på två veckor på en bil jag åker med ! (aldrig jag som kört men ändå!) . Storebror, sätter arg och förbannad på reservdäcket medans Jessicas pappa åker från uddevalla med en annan bil. Det slutar med att vi tar En volvo och J's Pappa tar Kian tillbaka till Uddevalla. Efter många om och män (hahah!) är vi tillbaka på vägen ! Resten av resan går väldigt bekymmersfritt och väl framme i Jönköping så tar det såååå lång tid innan bror bestämmer sig.. men han köper den !

Så min bror är idag bilägare ! Grattis till honom säger vi ! Det blev en silvrig BMW 325 om jag inte är heeelt ute och cyklar och jag tycker den är ashäftig !! :D

Nu blir det nog laga till någon mat och sedan slappa framför en film !

Tjing !

Dagen efter dagen före

Får bli ett kort litet inlägg idag, något mer har jag inte ork till !

Satt hemma hos Sandra igår och funderade på vad vi skulle göra.. Övertalade Sandra om att hon var sugen på att dricka alkohol och så kom en fest på planeringen så det var ju bara att åka hem och göra sig i ordning och greja och dona!

Blev kalas tillslut och det var jättetrevligt ! Blev efterfest hos Edvard och fick sova på en obekväm luftmadrass och vaknade jättetidigt! Sedan har man slumrat fram och tillbaka i soffan hela dagen tills man kom hem, satte i sig en påse bilar och lite Cola Zero till snyftfilmen The Notebook.. Nu är klockan halv 8 och funderar på vad man ska hitta på nu då..

Imorgon blir det upp rätt tidigt och åka på Road Trip till Jönköping med Storebror, som ska köpa ny bil ! Om allt går som det ska blir det jag som får köra den andra bilen hem sedan !

Hoppas ni haft en bra helg i alla fall !

Tjing

premiärdopp !


premiärdopp !

Gårdagen började med att jag åkt in till torp för att möta Helena och Sandra! vi lallade runt en sväng där. Jag fick köpt mig en baddräkt som jag länge velat ha en men inte hittat någon. Väldigt tjusig, svart i från H&M, 149:-

Efter det så kom ju det värsta, jag var ju tvungen att prova den ! Vi tog en sväng ut till Öresjö där det blåste och inte allt var särskillt trevligt väder för ett dopp i det blå! Men det stoppade oss icke ! (Det höll på att stoppa oss dock) vi sprang ut i vattnet och jag lyckades till och med doppa mig flera gånger ! Det var faktiskt inte så kallt som jag trodde att det skulle vara, trots att det fortfarande var kallt !

Sedan åkte jag till torp återigen för att handla lite mat med min mamma för att redan åka hem till en nyhemkommen, retsugen storebror....

Idag är planerna ännu ej bestämda! Vem vet vad som händer ?

Tjing !

Jobb och Nattbesök !

Sista introduktionsdagen är färdig på Åsens hemtjänst och jag måste säga att detta känns toppen ! Det är få unnade ungdomar som har tre jobb och trivs så jäkla bra på alla som jag ! Hoppas det blir lite timmar nu framöver men kom på att det bara är 17 dagar kvar till tenta så kaaanske borde man ta lite mer tid för sig att plugga ? (det är ju såå svårt att bara ta tag i det!).

Idag blir det i alla fall en sväng till trollhättan igen för lite övningsfrågor etc och det tror jag blir bra, om jag inte somnar förståss ! Var ju uppe klockan 6 imorse och sedan har man jobbat nu till två. Så nu hemma, byta om, kika en föreläsning kanske, äta någonting och sedan är det bara att dra iväg ! Tur att mami jobbar hemma idag också så man slipper buss i alla fall ! Tar ju sån hisskelig tid ! 

Hade svårt att sova igårkväll. Tror jag hade lite besök i mitt rum faktiskt. Nästa gång han kommer så säger jag nog det att han får gärna vara här men håll dig borta när jag ska sova ! Kan inte riktigt slappna av när man känner en ständig närvaro.. (för er som inte vet så går det igen en man här som bodde här för många år sedan, som ibland får för sig att spatsera runt i huset om kvällar och nätter. Tro på det om du vill, det är upp till dig. Jag VET att det är så).

Hoppas att han kan lämna mig ifred inatt i alla fall, så man hinner somna!

Utöver jobb och nattbesök har det nog inte hänt så mycket runt omkring mig!

Är nu också ledig från torsdag och framåt, så förutom att jag ska försöka sätta mig och plugga en liten stund några dagar så har jag ingenting för mig, så vill någon hitta på någonting skoj, Hojta till ! Imorgon blir det väl sola en sväng med H i alla fall !

Ha en bra dag och Ta hand om er ! Det är viktigt att påminna varandra om att stanna upp, ta ett andetag och sakta ner ibland. Människan är inte gjort för att leva i 70 km/h !

Tjingeling !

Jaaaag glider !!

Vaknade klockan  imorse, solen sken in genom fönstret och jag kände att jag kunde bara inte gå hemma tills jag började jobba klockan halv 4 ! Tur som jag hade jobbade min mamma hemifrån vilket betydde att bilen var hemma och ledig ! Tog den in till stan och mötte H & T en sväng och gled lite inlines nere i hamnen. Fick dock megaont i min lilltå på höger fot ! Fortfarande ont vet inte vad det är ! känns som om jag har kramp men känns bara när jag går på den ! :O hoppas det går över :p

Efter jag duschat av mig all kroppsvätska och nu ska jag klä på mig arbetskläderna, ta en kopp kaffe med min mor och sedan lunka upp till jobbet för ett arbetspass till 10 ! :D Gud vad skönt det är att bo centralt! ......  Eller ?

Tjingeling !

Rökfritt Liseberg!

"Från och med i år är Liseberg en rökfri nöjespark. Rökare kommer att hänvisas till någon av de nio ”rökzoner” (se karta nedan) som finns skyltade runt om i parken. Resten av området ska vara
helt rökfritt."

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... En rökfri utomhuspark? Skall Liseberg anlita vakter som går runt och säger till människor att "Tyvärr får du inte röka här, utan får gå dit bort".. Människorna rycker på axlarna, drar ett par snabba bloss och går därifrån. Utan att bry sig om "Rökzonen". Skall det verkligen bli så att människor kommer börja tjuvröka på liseberg ? Kommer det bli nya "faran", nya "spänningen".

Självklart gillar jag idén eftersom Lisebergs främsta besökare är barn som absolut inte bör inandas tobaksrök, men jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om det i praktiken. Jag får nog helt enkelt dra med mig ett gäng rökare till Liseberg och utreda saken ! Vem vet, ni kanske får en uppdatering senare ! Kunde bara inte låta bli att ta upp det ! ^^,

Första dagen på Jobbet !

Första dagen på nya jobbet idag ! Gick megabra måste jag säga ! Verkar vara väldigt goa kollegor och blev väldigt välkomnad ! Inte helt fy skam att bo 3 minuters gångväg ifrån jobbet heller (speciellt när man bor mitt ute på landet) Hoppas att alla människor och VT är lika goa som de jag träffat idag !

Nu blir det laga lite mat till mor och S, för hungrig det är jag ! Blev bara mackor med sig till jobbet och kanske kanske kan man få med sig en matlåda imorgon också ! Hade ju varit väldigt gott !

Såg också Requiem for a Dream igår. Fy vad den är bra ! Bra och hemsk ! Grät som ett barn på slutet men Oh, så skönt det är att göra det ibland ! Man behöver det, när man inser hur lyckligt lottad man är och hur bra man mår (trots att det vissa dagar känns riktigt tungt!) För er som inte sett den så se den !

http://www.youtube.com/watch?v=Y6gPvY_ZYr4&feature=related

Nu blir det mat !

Tjing !

Vilken Härlig Dag !

Citerar Herr Gärdestad; Oh, vilken härlig dag!

Vaknade imorse, pigg glad och ej bakfull (eftersom jag inte drack igår!) Skuttade ur sängen och ringde Helena och Sandra (vilka bägge två var otroligt bakfulla, eftersom dom drack igår!) Tog bilen in till City och stannade på Kvantum och köpte en Bakiskur till dem var (en påse chips och choklad, vilken underbar vän jag är!) S kunde dock inte hålla tempot uppe så gick och la sig igen. Tråkigt men så är det liksom, man kan inte alltid vara på topp! Tommy kom förbi en sväng och självklart var han med på att åka till stranden en stund i vårt vackra sommarväder! Såå vi begav oss till standen och la oss på en filt! H somnade och Jag badade fötterna (brrrr vad kallt det var i vattnet!) Jag grävde lite i sanden, kastade lite sand på T och när jag blev hungrig (och aningen kissnödig) åkte vi och köpte lite thaimat och avslutade eftermiddagen med picknick i trädgården !

Nu är klockan halv 8 och imorgon är min första dag på det nya området ! Hoppas det går bra, är lite nervös men om människorna bara är hälften så goa som alla mina andra kollegor runt om i sverige så kommer det gå super duper ! Jag hoppas dock inte att det ska vara alltför krångligt att hitta här ute på landet, jag menar, jag har ju rätt bra koll här men jag menar, kanske finns hus långt bortom där jag varit ? :O

Nu blir det nog ta någonting kallt att dricka och sedan blir det kanske en film !^^


Tjingeling !

Alla Mina Föräldrar!

Idag är som jag nämnt många gånger tidigare sista dagen på teatern och då måste jag ju baka, right?
Det blev en panna med kärleksmums ! (chokladrutor med glasyr och cocos, Supersmarrigt!). Självklart blev det lite över så jag tänkte, jag åker ner till jordfall och ser ifall dom är fikasugna där ! (jordfall är alltså en liten hamn och nu när vädret är som det är är det massa folk där nere som grejar med och sjösätter sina båtar). Väl där nere så märker jag att både min mamma och min pappa är där (dessa lever ej tillsammans längre sedan ex antal år tillbaka) med sina fruar och makar och allt som nu kan tänkas finnas. Så det var bara att slå sig ner och fika med Alla föräldrarna ! sist det hände var nog studenten tror jag ! (och det minns både Line och Oscar väldigt väl!)

Jag kan bara säga att jag älskar att ha många föräldrar ! Ju fler människor, desto större fest! Ännu mer människor som kan äta mina kakor !

Så till Alla Mina Föräldrar; Hoppas att det smakade !


Tjing !

Busringning?

Inatt klockan 04.55 ringde min telefon. Sömndrucken svarade jag lite halvvaket och vem var det? En liten busringare ! Dialekt och röst sa mig att det var en kille runt min ålder eller yngre ifrån Uddevalla eller trakterna runt och jag kan inte komma på vem det kan vara. Lite irriterad blev jag eftersom klockan var fem på morgonen (!) och jag låg och sov, men samtidigt drog det mig tillbaka till "The good old days" när man var yngre och hade jätteroligt när man busringde till folk !

Det som stör mig lite är ju att jag inte vet vem det är och hur människan fick mitt nummer, så snälla. Om någon som läser detta känner igen sig, vet hur när vad så berätta gärna det, så inte folk springer runt med mitt nummer hur som helst :S

Förövrigt har natten varit bra, inga katter och inga drömmar. Idag bär det av för sista föreställningen nere på Liseberg för sommaren. Hoppas det blir bra i alla fall !

Tjing !


Kan man sakna någonting man aldrig haft?

Jag undrar om man kan sakna någonting man aldrig haft. Kom på tanken eftersom jag är inne i en vecka i månaden då man är ytterst grinig och har ont och tänkte för mig själv att tänk om män kunde ha mens och föda barn och hela den biten istället och vi bara kan göra det roliga jobbet? Då kom jag att tänka på hur mycket jag faktiskt vill kunna vara gravid en vacker dag, och där kommer frågeställningen in. Om det inte vore normalt att kvinnor skulle bära barnet i sin livmoder i 9 månader och sedan klämma fram det genom ett litet hål, skulle vi då sakna det ? Saknar ni män det ? Önskar ni att ni kunna bära ett barn ?  

Detta tåls att funderas på..

Nu ska jag iväg till Göteborg för sista helgen på Teatern ! Fy ! Vad jag kommer sakna allihop i sommar ! Som tur är har vi avslutningen kvar !

Tjing !


Katter och dropp från taket

God morgon ! Vaknade precis från en yttersk obehalig dröm...

Jag sov på Teatern nere i Göteborg (vart man nu ska sova där för det vet jag inte?)
Sedan kom en katt och la sig bredvid mig (Vad jag vet finns det bara råttor på Liseberg by night)
Katten var i alla fall jättemysig och varje natt kom den tillbaka men jag såg den aldrig på dagen.
Sedan spelar det in också att det droppade från taket över sängen och tillslut skulle jag och någon mer kolla efter var det var så vi öppnade taket (?) och där ligger det ett bäckenben inlindat, men ingenting som är vått och droppar. Vet inte om Benet var mänskligt eller från ett djur men det var väldigt litet. Efter detta finner jag mig själv hoppa från en klippa rakt ner i vattnet med massa undervattensklippor överallt och strömmen är så stark att jag nästan inte kommer upp.

Har vaga minnen av en massa mer som hände men jag kan inte återberätta det för jag får liksom inte ihop det till någonting.. Ovantlgt Obehagligt, och den kändes så där äckligt i magen som när man sett en sjukt hemskt film och man får en klump i magen.. typ.. och Jävla Katter som återkommer i mina drömmar då !



RENT

Sitter och kollar på RENT för typ hundrade gången eller någonting och kommer att tänka på hur bra vi egentligen har det, och framför allt hur mycket vi tar för givet. Vi går hela liv och väntar på att livet skall börja utan att förstå att det passerar som världen utanför ett tågfönster, snabbt och blurrigt ! Det värsta är att vi inte har en aning om vad vi förlorar...

Jag tänker även på glädjen man kan få av en gemenskap.. För att bli lycklig krävs egentligen ingenting mer än vänner! Resten är egentligen bara bekvämligheter, för det är rätt obekvämt att sova ute och gå hungrig!

Jag tänker på hur bra jag mår när jag är runt mina vänner och hur dåligt jag skulle må utan dem. Jag tänker på glädjen i att träffa nya människor och hur allt bara är tillfälligt. För det är det faktiskt, tillfälligt! Relationer är tillfälliga, problem är tillfälliga, glädje är tillfälligt och sorg är tillfälligt! Ett faktum som kan vara både lugnande och oroande. Ingenting varar så ta vara på det bra och oroa dig inte så mycket för det dåliga !

Detta var nog kvällens sista skitsmarta ord som alla andra redan tänkt på men som jag verkligen ville få äran att skriva just här !

Tjing !

Blogg asså?

Jag, Helena Trädet Ekeroth, har skaffat mig en blogg! Det var nog det sista jag trodde att jag skulle göra detta året, men på sista tiden har jag haft så mycket sjuka och bra tankar som jag känner att jag måste få ut någonstans så nu hade jag inte längre något val! Om någon hade tänkt att läsa den eller inte det är ju en annan sak, men jag ska nog kunna tvinga en och annan människa till det också ska du se!

Min lilla sida här då är lite "under construction" som man säger. Lilla Sandra sitter och fixar med den, men nu skulle hon iväg på quiz så då får det vänta. http://litenfoppa.blogg.se är hennes lilla blogg om ni hellre läser den!

Sedan då ? Hej då?
Tjingeling !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0