Dagen D !

För ca 4 veckor sedan satt jag och min kära vän Helena vid mitt köksbord med datorn i högsta hugg. Vi hade bestämt att vi skulle resa men kunde inte riktigt bestämma oss för vart. Allt kändes väldigt vagt och min känsla sa mig att "Detta kommer bli som alla andra gånger när man vill göra någonting men det aldrig blir av". Min känsla hade fel. Innan dagen var slut hade vi bokat en resa till Cypern! Vi sprang runt som små loppor och var hur spralliga som helst och tänkte "Det är bara 4 veckor kvar!". Jag kommer ihåg när Helena skickade ett sms till mig och sa "Kan du fatta att det bara är tre veckor kvar?!". Jag minns även när vi sa "Om EN vecka åker vi!"

Imorse när jag vaknade så skickade jag ett sms till Helena. I det smset stod det "Vi åker IDAG!".

Jag kan inte fatta att det gått så fort ! Allt är packat och klart och klockan 13:00 lämnar vi min gårdsplan för att åka till Landvetter Airport !  Det är i skrivande stund bara 3 timmar kvar !

Sedan kommer min underbara man och säger hejdå på flygplatsen ! :D Tänk om alla kunde vara så söta ! :D 
 
När jag kommer hem ska jag försöka lägga upp massa häftiga bilder ! bl.a undervattensbilder som vi ska ta med undervattenskamera ! :D Görskoj ! :D

Hoppas ni ska ha det bra här hemma i sverige också, fast att det kommer regna på er ! Haha

Kramar i tusen !


dan' före dan' !

Idag är dan' före dan'. Inte dopparedan' utan DAGEN ! Imorgon åker vi ! IMORGON ! Imorgon kväll kommer jag somna i cypern !

Allt är packat, det är bara lite småsaker som ska ner nu ! Ska få en våg i eftermiddag så jag kan väga väskan och se ifall någonting bör tas ut och Packa det sista gör jag imorgon ! Denna dagen kommer gå så sakta och jag kommer ju inte kunna somna ikväll ! inte en chans !

Jag vet inte varför men är jättenervös. känns i hela magen.. mår småilla och mitt hjärta dunkar när jag tänker på det ! Visst är jag fjantig ? haha ! Men det är första gången jag flyger utan mamma och pappa och jag är så nervös ! Kommer säkert gå jättebra men ändå ! mitt största problem nu är hur jag ska få denna dagen att gå !


RSS 2.0